AI-Körkortet: En vägvisare i den digitala transformationen.

Published On: 2024-05-240.9 min read

I en värld där teknik ständigt förändrar spelreglerna, erbjuder AI-Körkortet den kunskap och de verktyg du behöver för att inte bara hänga med, utan leda vägen. Genom praktisk, lättillgänglig utbildning skräddarsydd för administrativa roller inom SME-segmentet och kommuner, är AI-Körkortets roll att demystifiera AI och visar hur du kan använda det för att effektivisera och förnya din verksamhet.

Varför AI-Körkortet?

AI-körkortet är framtaget i samarbete mellan Dataföreningen Östra, (som ingår i koncernen Dataföreningen i Sverige) och NXT Learning. Dataföreningens målsättning är att alla ska kunna utnyttja digitaliseringens möjligheter i så stor utsträckning som möjligt. Privat, i skolan och i yrkeslivet. Målet med AI-Körkortet är att ge en bra grundförståelse i hur du kan använda AI i din yrkesroll för att jobba mer effektivt.

För vem?

Framtidens arbetssätt blir alltmer automatiserat och där AI får en avgörande roll i effektiviseringar inom allt fler branscher. Kursen vänder sig främst till dig som arbetar med;

  • Administrativa uppgifter
  • Ledning och styrning
  • Utveckling och effektivisering
  • Kommunikation
  • Sekretariat och dokumentation
  • Du som är intresserad och vill veta mer!

Är du redo att ta steget?

För mer information om AI–Körkortet och hur du får tillgång till kursen vänligen besök https://onlinekoll.se/ai-korkortet/

Jessica Sandin

Jessica Sandin, Norrköping Science Park

Relaterat
  • Norrköpings fond för forskning och utveckling har haft sin femtonde utlysning av medel och den 18 juni 2024 fattade kommunstyrelsen beslut om vilka nya projekt som ska tilldelas pengar. Ett av projekten som tilldelas medel är Innovate Electrochemistry som syftar till att etablera ett innovationsnav i Norrköping som ska främja forskning och tillämpning av elektrokemiska flödessystem.

    24 Jun 2024

  • For nearly two years, Norrköping Science Park has been gathering the network Norrköping Tech Team, a dozen companies all passionate about the tech city Norrköping. Together, we are the initiators of the Thesis Program, a joint effort with a common goal: to strengthen Norrköping's technical expertise and promote networking between students and companies.

    30 May 2024